Information about our cookies

logotipo Desing for All Foundation

logotipo Desing for All Foundation

Upload help

Upload help

Upload material

Upload material

Màster en Smart Cities. Designing with Citizens

El proper curs 2014/2015, la Design for All Foundation conjuntament amb Bau, Centre Universitari de Disseny impartirà a Barcelona aquest Màster amb l’objectiu d’aportar una visió diferenciada dels reptes que afronten les ciutats i les oportunitats que se'ls obren en aquest segle, oferint als estudiants no només una percepció del fenomen urbà sinó el coneixement pràctic i l'ús dels instruments que permeten la cocreació amb els ciutadans per dissenyar ciutats intel·ligents i sostenibles.

El Màster en Smart Cities. Designing with Citizens planteja que la competitivitat, el desenvolupament econòmic i la millora de l'eficiència de les ciutats no han de constituir un fi en si mateix, sinó que han de ser la conseqüència natural de la implicació activa dels ciutadans en l'evolució de les societats urbanes per fer-les més sostenibles, ja que només a partir de la voluntat i apoderament d'uns ciutadans més sans, creatius i socialment implicats s'aconsegueix que la ciutat es desenvolupi de forma harmònica.

Per aquests motius el Màster s'estructura en dos grans blocs que s'entrellacen. D'una banda, el coneixement de les estructures, activitats, serveis, usos, reptes i oportunitats de les ciutats; i, de l'altra, el desenvolupament d'un projecte final que, més enllà del seu valor acadèmic, tingui com a objectiu la posada en pràctica amb els ciutadans d'una activitat innovadora a la ciutat que li aporti valor.

Els membres de la Design for All Foundation i del Club d’Empreses de BCD poden beneficiar-se d’un 5% de descompte sobre l’import del curs.

El procés de matriculació finalitzarà quan es completen les places disponibles o a la fi del mes d'octubre.

Statistics | Accessibility | Privacy | Suggestions | Contact

Tel +34 93 470 51 18, Fax +34 93 371 76 49 - foundation@designforall.org